Företag

…ett ensamt vedträ brinner inte!
(Torgny Lindgren)

 

KONFERENSER & GRÖNA MÖTEN

Det är förvånansvärt lätt att både kläcka nya idéer, hitta nya lösningar på gamla problem och diskutera meningen med livet vid en liten brasa. Urnatur erbjuder er en mycket personlig, genuin och inte minst inspirerande mötesplats, en optimal miljö för att skapa en bra gemenskap.
En knastrande brasa och en god middag i vår mysiga storstuga ger grogrund för goda samtal.
Var inte heller rädd för att ha luckor i schemat så det finns tid att just göra ”ingenting”.
Det är då man hinner landa lite, ta in och bearbeta alla intryck eller prata med kollegan.

Konferenser

Plåtslottet är vår största samlingslokal och används för konferenser, men även för att servera frukost samt fika och lunch.
Här kan vi ordna med dataprojektor, duk och blädderblock. Här finns el, internet och wifi.
Sittplatser för upp till 20-25 personer.
Vid fint väder går det även att sitta på terrassen utanför med utsikt över Visjön.
Det är ca 500m gångväg från plåtslottet till skogseremitagets stugor.

Urnatur är också intressant för era utländska kunder/nyckelpersoner som samtidigt gärna vill se vad som är typiskt för Sverige och få en oförglömlig upplevelse. Vi har många utländska gäster från hela världen som kommer hit enkom för att uppleva Urnatur.

Vi är öppna från april till mitten på Oktober och erbjuder lunch-lunch eller flerdagarskonferenser.
Eftersom vi numera erbjuder naturnätter från mitten på maj till mitten på September måste man dock ha ganska bra framförhållning under den perioden för att boka hela eremitaget.

Minikonferenser
Litet företag med få anställda?
Då kan ni boka in er i våra naturnätter istället! Det perfekta budgetalternativet. I plåtslottet finns det internet och wifi och ni bokar helt enkelt rum efter eget val och lagar mat i utomhusköket. Gratis aktivitet och konferensrum och läcker frukostbuffet.

BOENDE

Boendet i skogseremitaget är genuint, enkelt men bekvämt. Ni bor i handtimrade stugor utan el. I skogseremitaget finns det nio stugor/trädhus med totalt 27 bäddar. Läs mera om våra stugor och trädhus.

Här kan ni känna er som hemma.
Ta ett morgondopp i Visjön. Vi har egen badbrygga, det finns möjlighet att låna kanoter och roddbåt, basta i vedeldad bastu och bada vedeldad badtunna till sent på natten under stjärnornas tak. Berätta skrönor och nyheter kring den mysiga brasan i storstugan.

Logistik

Urnatur ligger inte många km från E4:an – 4 timmars bilfärd från Malmö, 3 timmar från Stockholm och 2 timmar från Göteborg – perfekt ställe att sammanstråla till om ni finns fördelade på olika håll i landet.
De närmaste flygplatserna finns i Jönköping och Linköping.
Till Skavsta eller Landvetter tar det 2 timmar med bil.
Den närmaste tågstationen är Mjölby /3mil (alternativt Tranås eller Jönköping).
Buss (Swebus express) är just nu det bästa kollektiva färdmedlet att ta sig till Ödeshög med just nu. Hållplats Ödeshög/Rasta.

Upplevelser, aktiviteter, events och teambuilding

Alla våra aktiviteter ska vara roliga, jordnära, lärorika, ge tid och utrymme för samtal och diskussioner och främja samarbete.

Vi har ett stort kontaktnät av duktiga kollegor med olika inriktningar som vi samarbetar med.
Företagsutveckling, överlevnad, må-bra aktiviteter…
Du vet bäst vad det är som skulle behövas just nu i ditt företag.
Berätta för oss om dina önskemål eller behov !

Tillsammans kan vi skapa spännande events även på andra platser än här hemma i Sjögetorp.

Förutom de aktiviteter du kan hitta under  ”aktiviteter” så erbjuder vi:

SKOGS-AFTERWORK
Att träffa kollegorna under lättsamma former är trevligt och kan även bryta isen på många sätt. Det kan främja godare stämning och ett bättre samarbete på jobbet…Men Pub-miljön är inte var mans grej…
Så varför inte lägga en afterwork hos Urnatur?!
Vid en mysig brasa i tältkåtan eller i plåtslottet
på kvällningen smakar det extra gott med ett glas öl och något tilltugg. Elden är den bästa katalysatorn när det gäller att locka fram roliga historier och goda nya idéer…Vi har serveringstillstånd för slutna sällskap.

Butik

Här säljer vi ett exklusivt urval av produkter med Urnaturs egen design, smått och gott som är bra att ha när man ska bo i skogen samt garn och fina pälsskinn från våra egna får. Försök att hinna med en liten titt in i butiken när det hinns med. Här kan ni också hitta fina presenter – privat – eller varför inte t ex julgåvor till kunder eller anställda…

Övrigt

Vid sjön finns det badbrygga, kanoter, fullt utrustat utomhuskök samt stor tältkåta som lätt rymmer 20-30 personer.