Trädklättring

[vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Trädklättring

11-13 july 2018
onsdag  – fredag

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1519066577872-fcab5490-e108-3″ include=”5345,5588,5581,5582″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Lär dig klättra i träd med hjälp av rep och sele.
Oavsett om du bara för nöjes skull vill lära dig att klättra i träd på ett säkert sätt eller om du har planer på att lära dig arbeta i träd så är det här en kurs för dig! Fokus under dessa dagar kommer vara att du ska få klättra så mycket som möjligt, men även att du får lära dig mer om vilken utrustning man kan använda och vilka tekniker som finns, för att ta sig upp och runt i träden på ett säkert sätt. Ni som redan har sele och rep får gärna ta med det och klättra med egen utrustning, för er som inte har klätterutrustning finns det arboristselar och rep att hyra på plats. Meddela innan om ni vill hyra eller har egen utrustning. Vanlig bergsklättringssele funkar bra att lära sig klättra med.

Instruktörerna under dagarna är arborister från arboristfirman arboteket i Linköping som dagligen arbetar med träd och trädvård över hela landet. Samtliga av våra arborister är utbildade vid sveriges enda arboristutbildning och har flerårig erfarenhet av att arbeta i träd. Kika gärna in på www.arboteket.se. Vi kommer att vara 1 instruktör/4-6 deltagare.

PS: Anneli har varit med och byggt det nya trädhuset, kråkslottet, tillsammans med Håkan.
Säker trädklättring kan vara bra att kunna om man har planer på att bygga ett trädhus i framtiden.

priser:

– kurskostnad utan boende: 4675,-/p
– hyra av utrustning:  1470,- /p
– kost & logi (2 nätter): från 2800,-
Alla priser är /person och inklusive moms.

Kontakt för frågor om klättringen:
Anneli Lewis Skoglund, arboteket
anneli@arboteket.se
013 10 19 23

övriga frågor om boende till oss på Urnatur

kurstider: 

dag 1 T dag 2 T dag 3
frukost   9-10   9-10
kurstider 15-18 10-18 10-15

 

Du kan boka våra kurser med eller utan övernattning. 
Men vi rekommenderar att du även bokar boende för att du verkligen ska få ut det mesta av din tid på Urnatur. För att bo i en liten enkel stuga i skogen är ju halva grejen.

boka själva kursen

Skicka ett mail till info@urnatur.se med ditt
fulla namn, adress, och telefonnummer

Glöm inte att skriva vilken kurs det gäller.
Vi kommer att skicka en faktura till dig.

boka mat och boende

Mat och boende  (naturnätter) bokar du separat från kursen.
Kolla kursens datum, gå till fliken ”boka” -”naturnätter” på hemsidan , välj 2 nätter och antal personer som du vill boka, och tryck på > ”sök”.
De lediga stugor som finns kommer då upp samt pris. Så klart kan du boka fler än 2 nätter om du vill. Här kommer du till bokningen.

Maten
OBS: Ifall du bara bokar kurs utan övernattning så tar du med egen lunch.

Övriga deltagare som bor på Urnatur:
För att spara tid gör vi matsäck vid frukosten som vi tar med oss till lunchen (mackor, ägg, frukt). Vi fixar termos med te och kaffe och lite fika.

frukost & middag
Frukostbuffé ingår, samt ingredienser till en vegetarisk middag som du själv tillagar i utomhusköket nere vid sjön (för mer info läs om våra naturnätter).

skriv ut: trädklättring 2018[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]