Urnaturs anpassning till Corona / Covid-19 

Kära gäst

Först och främst: Vi har öppet som vanligt för bokning av konferenser och naturnätter och öppnar vår säsong den 24 april.

Att stanna hemma är kanske förvisso det säkraste i Corona-tider. Men – om du eller familjen börjar klättra på väggarna och längtar efter lite omväxling, skog, fågelsång, vårluft eller sommarbad så är Urnatur kanske det bästa och säkraste alternativet: 

Enskilda små stugor mitt i skogen, ett litet företag med få gäster och utan trängsel, långt ifrån de stora smitthärdarna.

Och inte nog med det: Visste du att viruset kan överleva upp till 1-3 dagar på hårda ytor (läs mera här) – men endast max 4 timmar på organiska material som textil och trä. Eftersom våra stugor i princip endast består av organiska material är stugorna optimala om man säkert vill undvika smittspridning.

Urnaturs Avbokningsregler under Corona tider:

Ingen vet hur det kommer att fortsätta med Corona-pandemin eller vilka ytterligare begränsningar som kommer att införas. Så länge regeringen utlyser krisläge följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Under kristiden anpassar vi oss på Urnatur bland annat genom mycket generösa avbokningsvillkor:

– Upp till 48 timmar innan tid för incheckning kan du avboka din bokning med full återbetalning.
– Om du avbokar senast 24 timmar innan incheckning återbetalas 50% av summan. 

Om du är förkyld eller känner att du håller på att bli förkyld ska du inte chansa utan stanna hemma!

Vet du redan om att du av hälsoskäl eller av praktiska skäl inte kan komma, t ex pga resebegränsningar så som stängda gränser, så är vi tacksamma om du/ni är tillmötesgående genom att inte vänta med att avboka så att vi kan hyra ut till annan person. 

Ytterligare anpassningar till Corona på Urnatur

  • Tvål och handsprit i utomhusköket och alla toaletter. Förutom våra urinseparerande toaletter kommer vi att informera om vår vanliga toalett (WC) där det även finns varmvatten.
  • Regelbunden städning och desinfektion av extra utsatta och känsliga ytor. Vi kommer att vara extra noggranna med att rengöra handtag, kranar, bordsytor och andra kontaktytor.
  • Mycket generösa avbokningsregler.
  • Vi undviker att ta i hand och håller avstånd. 
  • mycket händer här utomhus – där är det av naturliga själ ändå låg smittspridning
  • Egna bord vid frukost. Utomhusservering när vädret gör det möjligt.  Vi kommer att anpassa frukostserveringen samt erbjuda frukostkorg. Skulle det bli förhållandevis många gäster så schemalägger vi frukost samt tider i utomhusköket.  
  • här finns massor med gratisaktiviteter utan smittorisk och trängsel. Naturen är fantastisk!

Varmt Välkommen
Ulrika & Håkan

För frågor eller särskilda önskemål inför ert besök kontakta oss på 0144-10234 eller 0733-702687 eller info@urnatur.se

tips:

  • Känner du dig fortfarande osäker: boka med kort varsel!
  • Är din favo-stuga redan bokad ? – hör med oss ifall den plötsligen blir ledig med kort varsel!

skogseremitaget / luftslott; air castle / wood hermitage
treehouse, big raven nest, Urnatur

 

Covid 19 kan endast överleva max 4 timmar på organiska material som textil och trä. Eftersom våra stugor i princip endast består av organiska material är stugorna optimala om man säkert vill undvika smittspridning. 

  • Corona-viruset kan inte överleva mellan utcheckning av en gäst kl 11.00 till nästa incheckning kl 15.00 (4 timmar).