Från skog till bord – 2023

Välkommen till en magisk helg i samarbete med Erika Frost /Open New Doors med full fokus på växtbaserad matlagning

Föregående bild
Nästa bild

från skog till bord

till bokningssidan

1-3 September:
Magisk skogshelg med övernattning i Urnaturs stugor och trädhus, matlagningskurs med Erika Frost- växtbaserad och över öppen eld, 4-rätters middag i storstugan, vild växtvandring med Ulrika Krynitz, härlig frukostbuffé…

OBS: Vi har haft stora problem med hemsidan och det har därför inte gått att boka detta event på ett par veckor.

Ange ”vildavänner2023”  som kod när du bokar så får du 10% rabatt fram till mitten på augusti som kompensation. 

Missa inte denna ultimata helg!
Första helgen i September (1-3/09 2023) kan du nu vara med på bästa kombon: Två nätter på Urnatur i kombination med växtbaserad matlagning. Fredag kväll och lördag lunch kommer Erika Frost att lära ut sina bästa knep inom växtbaserad matlagning. Grönsakerna kommer från vårt eget trädgårdsland och från det vi hittar ute i det vilda. Vi går en växtvandring och maten tillagas över öppen eld i utomhusköket nere vid sjön. Lördagkvällen bjuder vi på en 4-rätters middag i den mysiga storstugan som ligger mitt i skogen. Här kan endast 16p få plats – exklusivt och intimt. Under lördag eftermiddag finns lite egen tid då du kan t ex kan paddla kanot, bada bastu eller gå promenad. Frukostbuffé med egenbakat bröd, egna sylter och egna teer… Dryckespaket med väl utvalda drycker ingår till lördagens middag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.