hemestra i Östergötland

Vad är mera rätt nu under Corona-tider än att vara både hemmavid och ute i naturen?!
Vårsolen skiner på oss och det är heeeeelt ljuvligt ute. 
Nu är det perfekta tillfället att planera för en aktiv semester på hemmaplan och samtidigt äntligen lära känna sina östgötska hemmatrakter! Varför inte passa på att samtidigt göra en digital detox (eller dopamin detox).

Redan förra säsong har vi märkt av en tydlig trend att våra gäster kommer cyklandes eller vandrandes. Ofta följer de Östgötaleden som passerar förbi oss. Och numera är den ju också ”signaturled”. Signaturled Omberg är totalt 85 km lång och sträcker sig mellan Boxholm och Omberg. Man kan gå hela leden eller bara en del. Lägg Urnatur som start, mitt eller slut av din vandring. Två nätter i mysiga stugor och en heldag här på Urnatur ger dig gott om tid att njuta av naturen och lugnet. Åk ut med kanoten eller SUP-brädan, följ vår egen lilla stig genom Urnaturs vackra kulturlandskap, laga mat över öppen eld i vårt utomhuskök och gör din semester till en oförglömlig upplevelse. Här finns massor att göra – och allt detta ingår gratis om du vill.  Följ signaturled Omberg / östgötaleden och kombinera din hemester med Urnaturs naturnätter

Leta fram dina kängor, ryggsäcken, karta och boka din favoritstuga. 
Vi öppnar den 24 april och har under våren öppet på helgerna. 

Varmt Välkommen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.